Nyhedsbrev

Kategorier

GAVITA DIGISTAR DIMMABLE 600W

GAVITA DIGISTAR DIMMABLE 600W

Gavita Digistar ballast er blevet udviklet til at styre en bred vifte af HPS eller MH pærer. De er fremstillet ved hjælp af høj kvalitets komponenter til høj udgangsfrekvens. Resultaterne giver en digital ballast med optimale output specifikationer, Udgangen kan øges op til 10%.

Flere detaljer


1 500,00 kr inkl. moms

Tilføj til min ønskeliste

Loyalitetsprogram Ved at købe denne vare kan du opspare op til 15 loyalitetspoint. Din kurv vil i alt give 15 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 75,00 kr.


3 andre varer i samme kategori:

De digitale ballaster -har mange fordele i forhold til magnetiske ballaster: De er mere effektive , justerbar , genererer mindre varme og give en stabil høst.
Ved hjælp af en magnetisk ballast , HAR Gavita brugte komponenter af høj kvalitet , med henblik på at opnå opnå høje frekvenser som kan være nødvendigt for at forhindre ting som kan føre til for tidlig svigt af lampen.

Digistar Gavita ballast forbliver køligere og udvikler højere frekvens end sammenlignelige ballaster. Digistar ballaster kan justeres i løbet af en bred vifte af output, Aktivering til gradvist at øge intensiteten af lampen.

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Kasse